Стартира процедурата за обществена поръчка за ремонт на Природонаучния музей

  • Начало
  • Новини
  • Стартира процедурата за обществена поръчка за ремонт на Природонаучния музей
19 May

Стартира процедурата за обществена поръчка за ремонт на Природонаучния музей

Регионален исторически музей Бургас съобщава:

Открива процедура за обществена поръчка по реда на Глава двадесет и шеста от Закона за обществените поръчки, чрез събиране на оферти с обява с предмет:
„РЕМОНТ НА ПРИРОДОНАУЧЕН МУЗЕЙ - ГР.БУРГАС“


Обект на поръчката: Строителство

Обща прогнозна стойност на поръчката: 155475 лв. без ДДС

Предмет на поръчката: „Ремонт на Природонаучен музей - гр.Бургас“

КРИТЕРИИ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА ОПТИМАЛНО СЪОТНОШЕНИЕ КАЧЕСТВО / ЦЕНА „Комплексната оценка” се определя на база следните показатели: Показател – П (наименование) Максимално възможен бр. точки Относителна тежест в КО 1. Срок за реакция при необходимост от отстраняване на гаранционни дефекти - Р 100 30 % 2. Ценово предложение – Ц 100 70% Класирането на офертите се извършва във възходящ ред на получената комплексна оценка по формулата: КО = Р х 30% + Ц х 70 % Преди да пристъпи към оценяване на показателите от Техническото предложението за изпълнение на поръчката на участниците, комисията проверява дали същите са подготвени и представени в съответствие с изискванията на настоящите указания за участие в публичната покана. Комисията предлага за отстраняване от поканата участник, който е представил оферта, която не отговаря на предварително обявените условия на възложителя. Всеки един от показателите на техническата оценка се формира по следния начин и при следните условия. 1. Р – Срок за реакция при необходимост от отстраняване на гаранционни дефекти - Предложението по този показател задължително се посочва в календарни дни. Срокът за реакция при установени дефекти в гаранционния срок представлява времето необходимо на участника от момента на известяване за установения дефект до реалното мобилизиране на необходимия ресурс и стартиране на място на отстраняването на същия. Участникът предложил най–кратък срок за реакция при отстраняване на дефекти получава възможния максимален брой точки по показателя – 100 точки. Тегловен коефицент в КО - 30%. Оценките на участниците по показателя се изчисляват по формулата: Р = (Pmin/Pi) х 100, където • Pi – предложеният срок за реакция при необходимост от отстраняване на гаранционни дефекти в календарни дни, съгласно Предложението за изпълнение на поръчката на съответния участник; • Pmin – минималният предложен срок за реакция при необходимост от отстраняване на гаранционни дефекти в календарни дни, съгласно Предложението за изпълнение на поръчката на участника, предложил най-кратък срок за реакция. 2. Ц - Ценово предложение - Участникът предложил най – ниска обща цена за изпълнение на поръчката, получава максимален брой точки по показателя – 100 точки. Относителната тежест на показателя в комплексната оценка е 70%. Оценките на участниците по показателя се изчисляват по формулата: Ц = (Цmin/Цi) х 100, където: • Цi е предложената обща цена в лева без ДДС съгласно Ценовото предложение на съответния участник; • Цmin е най-ниската предложена обща цена в лева без ДДС съгласно Ценовите предложения на всички участници. Забележка: Участниците задължително разработват ценовите предложения при съобразяване с максималната прогнозна стойност на поръчката, посочена в публичната покана и указанията за участие. От участие в процедурата се отстранява участник, предложил обща цена за изпълнение на поръчката, по-висока от максималната прогнозна стойност на обекта, определена от Възложителя.

За допълнителна информация за организиране и провеждане на поръчката може да се получи на тел.: Светла Далакчиева, 056/ 843239, Регионален исторически музей - гр. Бургас, ул. Славянска №69
Адрес на профила на купувача (URL): http://www.burgasmuseums.bg/index.php?page=article&procurements=true&id=421

Тагове:ремонт, природонаучен музей

Comments

comments powered by Disqus