Парче от пъзела и печат за книжката "Опознай Бургас" ви очакват в четирите експозиции на РИМ-Бургас

  • Начало
  • Новини
  • Парче от пъзела и печат за книжката "Опознай Бургас" ви очакват в четирите експозиции на РИМ-Бургас
01 May

Парче от пъзела и печат за книжката "Опознай Бургас" ви очакват в четирите експозиции на РИМ-Бургас

Новата инициатива "Опознай Бургас" има за цел да направи по-разпознаваеми туристическите обекти в общината и да повиши тяхната посещаемост. Тя е едно забавно предизвикателство не само към гостите, но и към жителите на Бургас.

В книжката "Опознай Бургас" са включени 18 от най-интересните места, между които са четирите експозиции на РИМ-Бургас - Археологическа, Етнографска, Историческа и Природонаучна. Сред обектите от културно-историческото наследство са още Акве калиде и остров Света Анастасия.

Книжката "Опознай Бургас" можете да закупите на символичната цена от 2 лева в Туристическия информационен център до Часовника. При посещение на всеки отделен обект ще получите печат на определеното за това място. На 16 от 18-те дестинации, заедно с всеки печат ще ви бъде връчвано и по едно парче от пъзел с 16 части. Всеки, който събере 18 печата и нареди целия пъзел "Аз обичам Бургас", може да удостовери това в сградата на Община Бургас на ул. "Александровска" 26, втори етаж, дирекция "Образование". Предвидени са както индивидуални, така и колективни награди.

Тагове:Опознай Бургас

Comments

comments powered by Disqus