Включете се в седмото издание на "Купата на Природонаучния музей"

  • Начало
  • Новини
  • Включете се в седмото издание на "Купата на Природонаучния музей"
15 May

Включете се в седмото издание на "Купата на Природонаучния музей"

Тази година Бургаският музей ще връчи за седми път Купата на Природонаучния музей. Състезанието ще бъде под надслов „Биоразнообразието – какво знаем за него“.

Природонаучният музей вече е разработил правилата и регламента на състезанието. Всяко училище ще има право на един отбор, състоящ се от четирима ученика и ръководител. За място на провеждане на състезание сме избрали Експоцентър Флора в Морската градина от 10:00 часа на 29 май 2018 г. (вторник).

Всеки отбор ще получи карта на Морската градина с определен маршрут, който трябва да следва. На определени места ще трябва да спре и да разреши поставената задача. При правилно решена задача ще получи плик, в който ще има част от ребус. Отборите трябва да минат през всички пунктове, да решат всички задачи и да сглобят ребуса.

Класирането е отборно. Побеждава отборът, който пръв пристигне на крайния пункт и сглоби ребуса. Оценяващата комисия ще бъде от представители на Регионалния исторически музей Бургас. Всички участници ще получат индивидуални грамоти.

Краен срок за записване - 18 май 2018 г. Записването става в Природонаучния музей на телефон 056 84 32 39 или по мейл.

Регламент на състезанието >>

Тагове:купа на природонаучния музей

Comments

comments powered by Disqus